Morgon med restriktioner

Vaknar i vår t nya hem i Altura, jag hör hur fåglarna kvittrar – så ljuvligt! Går till balkongdörren och öppnar dörren, kvittret ökar i volym och ljuset silar in i sovrummet – så ljuvligt. Kryper ner i sängen igen och njuter.

Tankar från verkligheten gör sig påminda, Coronavirus. Från och med i går är det många restriktioner i Portugal, presidenten har talat. Vi får bara gå till affären för att handla mat och besöka apoteket. Men det är ju en liten uppoffring för att hjälpa till att stoppa smittspridningen. Vi klagar inte, vi har det bra här.

Jag har mediterat och försöker även på detta vis sprida ljus och höja energin, skicka helande energier över jorden. Vi är många som gör det, tillsammans kan vi höja energin på jorden väldigt mycket. Det behövs verkligen nu.

Det är också väldigt viktigt att ge kroppen motståndskraft, jag äter vitaminer och intar kollodialt silver, försöker ha det så bra jag kan, vara glad och positiv för att hålla mig frisk.

OCH så tänker jag fortsätta att njuta av dagen.

Var rädda om er där ute, var ni än är!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *